Bihor: faze finale de execuție pentru rețelele de gaz, apă și canalizare în orașul Ștei

Paul

În orașul Ștei, județul Bihor, trei proiecte se află în fazele finale de execuție. Acestea privesc rețelele de gaz, apă și canalizare.

  • Înființare sistem de distribuție gaze în orașul Ștei. Au mai rămas 200 m de rețea de efectuat din totalul de 26,4 km.

Iulian Balaj, primarul orașului, a comunicat faptul că: „Începând de anul viitor șteienii vor avea între utilitățile orașului această sursă de energie foarte importantă în domeniul casnic, dar și economic.

Primăria orașului va anunța programul și procedurile de efectuare a branșamentelor pentru consumatori, după finalizarea recepției lucrărilor.

Mulțumim C.J. BIHOR pentru COFINANȚAREA DE 1.000.000 LEI acordată orașului nostru la acest proiect.”

De asemenea, edilul orașului informează și referitor la extinderea rețelelor de apă și canalizare astfel: „Este in ultima fază a execuției, în care se vor monta două stații de pompare pentru rețelele de refulare în Parcul industrial și la Lacul Ștei, precum și o stație de pompare a apei pentru asigurarea debitului în Parcul industrial

Prin acest proiect, derulat prin programul PNDL 2, s-au reabilitat și modernizat rețelele și instalațiile pentru apă și canalizare, lucru care a contribuit la consolidarea sistemului de alimentare cu apă și de eliminare a riscurilor pentru acest serviciu public.”

Sursa: Iulian Balaj, Facebook

Distribuie articolul