Bihor: finanțare de peste 4 milioane lei pentru reabilitarea energetică a clădirilor din comuna Sântandrei

Administrația liberală din Sântandrei, județul Bihor, anunță faptul că a primit finanțare pentru două proiecte: „Reabilitare în vederea creșterii eficienței energetice la nivelul clădirii Grădiniței cu Program Prelungit nr. 1 Sântandrei” și „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în unitatea de învățământ Școala Gimnazială nr. 1 Sântandrei”.

„Proiectele în valoare de 2.280.641,62 de lei, respectiv 2.680.158,10 de lei, TVA inclus în ambele cazuri, vor beneficia de finanțare nerambursabilă în proporție de 100%.

Lucrările prevăd, printre altele, termoizolarea clădirilor, schimbarea tâmplăriei, instalații electrice și sanitare noi, corpuri de iluminat led ș.a”, transmite administrația locală a comunei Sântandrei.

„Ne bucurăm că am obținut finanțare pentru cele două obiective importante pentru comunitate. Educația copiilor reprezintă o prioritate pentru administrația publică locală și ne dorim să le oferim condiții cât mai bune acestora care să permită desfășurarea actului educațional la cele mai înalte standarde”, a transmis Ioan Mărcuș, edilul liberal al comunei Sântandrei.

Sursa: Primăria Sântandrei, Facebook

Leave a Comment