Bihor: investitorii din Parcul Industrial Ștei vor primi finanțări nerambursabile

Iulian Balaj, primarul orașului Ștei, a anunțat că investitorii din Parcul Industrial din oraș vor primi finanțări nerambursabile. Vor primi sume cuprinse între 200.000 și 2.500.000 euro. Mircea Mălan, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, a prezentat contextul general al sprijinului pentru ecosistemul antreprenorial regional.

„La Casa de Cultură Miron Pompiliu din Ștei a avut loc o întâlnire a instituțiilor care se ocupă de dezvoltarea parcului de specializare științifică din oraș și reprezentanții locali ai mediului de afaceri care intenționează să investească aici.

Fiecare firmă care își va desfășura activitatea în parcurile industriale realizate de CJ Bihor va putea beneficia de finanțări nerambursabile cuprinse între 200.000 și 2.500.000 euro”, transmite Iulian Balaj.

„În prezent, CJ Bihor desfășoară licitația pentru desemnarea companiei care va câștiga lucrările de execuție a parcului de specializare științifică.

Parcul Industrial din Ștei are finalizate lucrările de introducere a infrastructurii pentru următoarele utilități: apă, gaz, canalizare menajeră, alimentare cu energie electrică, precum și o parte din infrastructura rutieră”, adaugă edilul liberal din Ștei.

Sursa: Iulian Balaj

Leave a Comment