Bihor: la pasajul de pe centura Oradea au fost montate primele grinzi – la capătul variantei de ocolire a comunei Sânmartin

Paul

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a anunțat că la pasajul rutier peste centura Oradea, situat la capătul variantei de ocolire a comunei Sânmartin, au început lucrările de montare a grinzilor.

Vor fi montate 12 grinzi, iar în săptămânile ce urmează se va realiza armătura pentru rigidizarea acestora, conform celor spuse de către liderul liberal.

„Lucrările la celălalt pasaj, care trece peste drumul de acces în 1 Mai, sunt într-o stare avansată. Toate cele 44 de grinzi de la cele 11 deschideri sunt montate și se lucrează la realizarea armăturilor. Până la sfârșitul anului constructorii își propun să toarne și placa de suprabetonare”, a adăugat Ilie Bolojan.

Președintele CJ Bihor a precizat că stadiul lucrărilor va ajunge, până la sfârșitul acestui an, la peste 75%, urmând ca în primăvara anului viitor să fie realizată hidroizolația și turnarea stratului final de asfalt pe toată lungime variantei ocolitoare a comunei Sânmartin. Liberalul dorește finalizarea lucrărilor până la începutul lunii mai a anului viitor.

Sursa: Ilie Bolojan

Distribuie articolul