Bihor: licitația pentru furnizarea dotărilor la centrul de zi pentru copiii proveniți din comunități marginalizate în Oradea se reia. Valoare de peste 589.000 lei

Paul

Primăria Oradea, condusă de Florin Birta, a anunțat reluarea licitației pentru obiectivul de investiții „Construirea unui Centru de zi pentru copiii proveniți din comunități marginalizate în Municipiul Oradea”. Valoarea licitației este de 589.099 lei fără TVA.

„Achiziția are trei loturi: Lot 1 – Electrocasnice, Electronice, Echipamente IT; Lot 2 – Articole bucătărie, curățenie și îngrijire personală, textile-accesorii interior, mobilier spațiu de joacă; Lot 3 – Mobilier interior.

Centrul de zi pentru copiii proveniți din comunitățile marginalizate de pe raza orașului este ridicat pe str. Calea Clujului, nr. 188 (în zona Școlii Gimnaziale Ioan Slavici), cu ajutorul fondurilor europene. În acest moment, construcția este realizată în procent de 82%.”, anunță administrația locală Oradea.

„Vor urma lucrările de racordare la rețeaua electrică, branșamentele de apă și canalizare și finalizarea amenajărilor la spațiile exterioare.

Odată finalizat, centrul va avea un cabinet pentru consiliere psihologică şi socială, sală multifuncțională, săli de recreere şi socializare, cabinet medical, sală de mese, teren de sport şi spații de joacă în aer liber. Centrul va oferi o infrastructură de sprijin pentru 60 de copii care prezintă risc crescut de abandon școlar, precum şi pentru familiile lor”, adaugă primăria Oradea.

Sursa: Primăria Oradea

Distribuie articolul