Bihor: locurile de joacă realizate în cartierul Samuil Vulcan și localitatea Delani din Beiuș au fost finalizate

Paul

Administrația locală liberală din Beiuș a finalizat realizarea a două locuri de joacă pentru copiii din cartierul Samuil Vulcan și localitatea Delani.

„A fost finalizat locul de joacă pentru copiii din cartierul Samuil Vulcan, cu aparate și dotări la aceleași standarde moderne de siguranță și design atractiv pentru cei mici ca și în celelalte locuri din municipiul Beiuș”, transmite primăria Beiuș.

„S-a finalizat și locul de joacă pentru copiii din Delani, localitate aparținătoare de municipiul Beiuș. Investiția făcută oferă cele mai bune condiții sigure de joacă, la standarde moderne, pentru activități recreative și multă mișcare pentru cei mici”, adaugă serviciul de comunicare a administrației locale din Beiuș.

Finanțare de 10 milioane lei pentru 10 proiecte din municipiul Beiuș

De asemenea, primăria din Beiuș a obținut, anul trecut, o finanțare în valoare de 10 milioane lei pentru 10 proiecte.

Gabriel Popa, edilul liberal al municipiului Beiuș, a precizat la ce fac referire proiectele: „Reabilitarea termică pentru: Internat Liceul Ciordaș; Școala Generală corp B; Liceul Pedagogic corp B; Grădinița ”Floare de Colț”; Grădinița cu program prelungit; Casina Română – și proiecte pentru Dezvoltarea Urbană: Sisteme inteligente de management urban; Piste pentru biciclete; 10 locuințe pentru tineri și 10 locuințe sociale; PUG și PUZ în sistem GIS”.

Sursa: Primăria municipiului Beiuș

Distribuie articolul