Bihor: lucrări finalizate pentru noul pod de la Nimăiești. Investiție de 2 milioane lei asigurată din bugetul Consiliului Județean

Paul

Lucrările pentru noul pod de la Nimăiești din județul Bihor au fost finalizate. Investiția a fost de 440.000 euro, fondurile fiind asigurate din bugetul Consiliului Județean Bihor.

„Podul are o singură deschidere de 12 m și leagă, pe drumul județean DJ 764 H, Beiușul de comuna Curățele.

Valoarea lucrărilor a fost de 440 000 euro, inclusiv lucrările de protecție a malurilor din zona podului. Fondurile au fost asigurate din bugetul Consiliului Județean Bihor, din economiile realizate ca urmare a reorganizării activității consiliului”, transmite Ilie Bolojan, președintele administrației județene din Bihor.

„În ultimii 3 ani din aceste economii au fost realizate mai multe investiții: podul peste Criș la Bulz, asfaltarea drumului Căpâlna – Șoimi, asfaltarea drumului Bicaciu – Ianoșda. Tot din aceste economii au fost asigurate bugetele pentru suplimentare la proiectele de curățenie în județul nostru.

Până la construcția noului pod traversarea văii se făcea pe un pod cu grinzi de lemn, în condiții improprii circulației”, adaugă liberalul.

Sursa: Ilie Bolojan

Citește și Bihor: președintele CJ Ilie Bolojan a semnat contractul de finanțare în valoare de 40 milioane euro pentru Inelul Rutier Metropolitan

Distribuie articolul