Bihor: lucrările de modernizare a stadionului „Motorul” din Oradea au ajuns la un stadiu de 40%

Paul

Primăria Oradea, prin Direcția Patrimoniu Imobiliar, continuă lucrările de modernizare a stadionului „Motorul” asta după ce a fost realizat complexul sportiv din spatele terenului de fotbal „Motorul”, investiție realizată prin Compania Națională de Investiții. Astfel, stadiul lucrărilor a ajuns la 40%.

Proiectul de modernizare al stadionului prevede construirea unui corp de clădire cu destinația de vestiare și săli de fitness, instalația de nocturnă, sistem de drenaj a suprafeței de joc, refacerea suprafeței de joc, realizarea unui gard metalic și realizarea tribunelor tip gradene, conform conducerii primăriei Oradea.

„Suprafața de joc a terenului de fotbal a fost completată cu un strat de pământ vegetal (30 cm) pentru ridicarea nivelului suprafeței de joc, urmând înierbarea acesteia. Terenul are o suprafață de 6.423 mp, având o dimensiune de 62/103,6 m. De menționat că terenul va avea o instalație de irigare cu aspersoare automate.

După finalizarea modernizării, stadionul va putea găzdui turnee de juniori, inclusiv cu participare internațională”, transmit reprezentanții primăriei.

Sursa: Primăria Oradea

Distribuie articolul