Bihor: lucrările la bazinul didactic de înot din Ștei s-au finalizat

Paul

S-au finalizat lucrările la bazinul didactic de înot din orașul Ștei, județul Bihor. Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor a demarat recepția lucrărilor. Călin Gal, vicepreședintele CJ Bihor, a participat la recepția acestora.

„În pofida perioadei de pandemie și a creșterii prețurilor, am reușit să finalizăm toate aceste bazine în condiții optime. Consiliul Județean Bihor a suplimentat din bugetul propriu sumele necesare pentru finalizarea proiectului, din cauza scumpirilor materialelor de construcție. Mulțumesc colegilor de la Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor, firmelor care au lucrat și primarilor pentru sprijinul acordat! Aceste bazine sunt o investiție pentru sănătatea elevilor din județul Bihor”, a precizat liberalul.

„Complexul din Ștei are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea investiției este de 7.398.252 lei, TVA inclus.

Vă reamintim că sunt șapte astfel de complexuri în tot județul: Săcueni, Nucet, Salonta, Valea lui Mihai, Beiuș, Marghita și Ștei. Valoarea totală a investiției se ridică la 47.931.101, cu TVA.”, informează Consiliul Județean Bihor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor, site oficial

Distribuie articolul