Bihor: lucrările la locuințele sociale din orașul Ștei s-au finalizat – investiție de 1.8 milioane lei

Paul

Iulian Balaj, primarul orașului Ștei, a anunțat că lucrările la locuințele sociale au fost finalizate, urmând să se efectueze recepția. Investiția este în valoare de 1.865.294 lei, fondurile fiind obținute prin Programul Operațional Regional.

„Proiectul este finanțat din fonduri europene și are ca obiectiv principal reabilitarea, modernizarea și refuncționalizarea clădirii fostului sediu al poliției, de pe strada Independenței, prin construirea a 12 apartamente ca locuințe sociale, destinate persoanelor din categorii vulnerabile.

Al doilea obiectiv în cadrul proiectului, propune amenajări pentru aleea de acces din strada Independenței până la intrarea în incinta Liceului Tehnologic ,,Unirea”, precum și parcul din proximitate, care este un spațiu public destinat atât cetățenilor cat și elevilor acestui liceu. Acesta este dotat cu bănci și mese, leagăne de joacă, tobogane, balansoare, platforme de legănare pentru persoane cu dizabilități și stâlpi de iluminat cu panouri fotovoltaice”, a transmis edilul liberal.

Sursa: Iulian Balaj

Distribuie articolul