Bihor: lucrările pentru noua grădiniță din orașul Ștei sunt aproape de final – investiție de 1.9 milioane lei

Paul

Iulian Balaj, primarul orașului Ștei, a declarat că lucrările pentru noua grădiniță sunt aproape de final. Investiția este în valoare de 1.892.155 lei, iar fondurile sunt asigurate prin Programul Operațional Regional.

Grădinița va găzdui 56 de copii, iar edilul a adăugat că lucrările vor fi finalizate până la finalul lunii ianuarie. Proiectul prevede transformarea fostei Centrale Termice 4 într-o grădiniță.

„Sălile de curs modulare permit efectuarea activităților în sistem autonom, pentru fiecare clasă, sau desfășurarea unor activități desfășurate în spațiul comun, generat prin retractarea pereților din panouri mobile.

Un lucru îmbucurător este faptul că în ultimii doi ani numărul copiilor de la grădiniță a crescut cu 25 %, iar a celor de la creșă s-a dublat.

Ne propunem, împreună cu locuitorii, să facem din Ștei un oraș atractiv, în care condițiile de viață ale populației să fie la standarde cât mai ridicate, iar copiii sunt un grup țintă prioritar pentru politicile publice ale guvernării noastre, în Ștei”, a precizat primarul orașului Ștei.

Sursa: Iulian Balaj

Distribuie articolul