Bihor: parcarea subterană din Centrul Civic al municipiului Oradea a fost dată în folosință – investiție de 33 milioane lei

Paul

Florin Birta, primarul municipiului Oradea, a participat la inaugurarea parcării subterane din Centrul Civic al orașului. Este singura de tip park and ride din municipiu, iar investiția a fost în valoare de 33.704.700 lei.

„Parcarea este deschisă tuturor celor care vor tranzita zona și vor dori să parcheze în zona respectivă. Ea va urma regimul celorlalte parcări din oraș, în momentul în care au fost deschise: trei luni parcarea se va face gratuit, urmând ca după aceea să intre în regim cu plată, asemenea celorlalte parcări din municipiu. Este a șaptea parcare construită în afara carosabilului în Oradea din 2014 până în prezent. Prin finalizarea acesteia, numărul de locuri în parcări sub- sau supraterane din Oradea a depășit 2200 de locuri”, a precizat edilul liberal.

Parcarea subterană din Centrul Civic dispune de 225 de locuri pentru autoturisme, 31 de locuri pentru motociclete, 6 locuri sunt destinate încărcării mașinelor electrice, iar 9 locuri pentru vehiculele persoanelor cu dizabilități.

Sursa: Primăria Oradea

Distribuie articolul