Bihor: Parcul Industrial Marghita o să ofere facilități rezidenților

Paul

Călin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, a participat la o întâlnire organizată de administrația județeană Bihor, în colaborare cu Agenția de Dezvoltare Locală Oradea și Primăria Municipiului Marghita, alături de investitori și reprezentanți ai companiilor interesate să dezvolte o afacere în cadrul parcului industrial din Marghita.

„La întâlnire au participat specialiști din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Scopul acestor discuții a fost acela de a prezenta IMM-urilor oportunitățile și beneficiile oferite de parcurile industriale și de a le informa despre mecanismul accesării fondurilor nerambursabile destinate acestora în cadrul Obiectivului specific de investiție – Intensificarea creșterii durabile și a competitivității IMM-urilor și crearea de locuri de muncă în cadrul IMM-urilor, inclusiv prin investiții productive”, transmite Călin Gal.

„Vă informăm că a fost lansată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Industrial Marghita. Valoarea totală estimată a obiectivului de investiții „Înființare Parc de Specializare Inteligentă Marghita” este de 24.275.936,77 lei, fără TVA. Conform anunțului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții publice, termenul pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru 19 aprilie 2023.

Consiliul Județean Bihor va asigura 60% din costurile realizării acestei lucrări, restul reprezentând fonduri europene”, adaugă liberalul.

Sursa: Călin Gal

Distribuie articolul