Bihor: primăria Oradea a lansat achiziția de lucrări pentru reabilitarea interioară a clădirii administrative – investiție de peste 29 milioane lei

Paul

Conducerea primăriei Oradea a lansat achiziția de lucrări pentru reabilitarea interioară a clădirii primăriei. Investiția este în valoare de 29.531.418 lei, fără TVA, iar fondurile sunt obținute prin PNRR.

„Lucrările au ca obiectiv creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei. Astfel, se urmărește reabilitarea termică a acoperișului (izolarea planșeului de pe ultimul nivel) și subsolului; modernizarea instalației electrice și de iluminat, utilizarea unor corpuri de iluminat LED; reabilitarea instalațiilor sanitare, de încălzire și de răcire pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic.

Totodată, clădirea va fi echipată cu echipamente performante specifice ventilării cu recuperatoare de căldură cu o eficiență energetică ridicată

Lucrările cuprind și  montarea unor stații de alimentare a vehiculelor electrice”, au subliniat reprezentanții administrației locale din Oradea.

Sursa: Primăria Oradea

Distribuie articolul