Bihor: proiect în valoare de 5 milioane euro pentru racordarea la sistemul de apă și canal a 36 de străzi din Sântandrei

Administrația locală a comunei Sântandrei a câștigat o finanțare în valoare de 5 milioane euro (25.043.894 lei) pentru racordarea la sistemul de apă și canal a 36 de străzi. Fondurile provin prin Compania Națională de Investiții.

„Comuna noastră a obținut o finanțare, prin Compania Națională de Investiții, pentru proiectul ”Definitivarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare inclusiv branșamente și racorduri”. Acesta cuprinde 36 de străzi.

Durata contractului este de 22 de luni din care 2 luni proiectare și restul execuție a lucrărilor. Lungimea totală a rețelei de apă va fi de 10.521 m, iar cea a canalizării de 9.516 m”, transmite primăria Sântandrei.

„Este un obiectiv de investiții extrem de important pentru comuna noastră prin care vom realiza și extinde sistemul de alimentare cu apă și canalizare cu branșamentele și racordurile aferente, pe străzi sau porțiuni de străzi pe care nu există. Ne dorim să creștem calitatea vieții cetățenilor localității noastre, iar pentru asta am inițiat întreg procedeul pentru a putea obține finanțarea necesară îndeplinirii acestui obiectiv. Ne bucurăm că eforturile administrației publice locale nu au fost în zadar”, adaugă Ioan Mărcuș, edilul comunei Sântandrei.

Sursa: Primăria Sântandrei

Leave a Comment