Bihor: reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Miron Pompiliu din Ștei se apropie de finalizare – investiție de 2.6 milioane lei

Paul

Reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Miron Pompiliu din orașul Ștei se apropie de finalizare. Investiția pentru acest proiect este de 2.611.333 lei, banii fiind obținuti din fonduri europene.

„Proiectul are două obiective importante: Reabilitarea și modernizarea edificiului de pe Strada Tineretului, unde sunt cuprinși în sistemul de educație cei mai mici elevi din oraș și amenajarea unui teren de sport, spații de joacă și zonă de relaxare în proximitatea acestei clădiri”, transmite Iulian Balaj, primarul orașului Ștei.

„Finanțat prin POR, proiectul va fi finalizat până la sfârșitul anului 2023 și cuprinde următoarele investiții: Reabilitarea și modernizarea spațiilor interioare și a suprafețelor exterioare ale clădirii; Refacerea sistemelor termic, sanitar și electric(fără a schimba arhitectura exterioară); Dotarea cu mobilier, sistem de supraveghere, materiale didactice, echipamente școlare și IT”, adaugă edilul liberal.

Sursa: Iulian Balaj

Distribuie articolul