Bihor: Târgul de Carte Gaudeamus Radio România a ajuns la a 9-a ediție în Oradea

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România a ajuns la cea de-a 9-a ediție în Oradea, acesta desfășurându-se la Piața Unirii. Evenimentul este organizat de către Radio România și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, cu ajutorul primăriei municipiului Oradea. La deschiderea evenimentului a participat viceprimarul Antonia Nica.

„Bine ați venit din nou la Oradea, orașul în care vrem să credem că nu doar se construiește mult, ci se și citește mult. Găzduim din nou, cu mare drag, Târgul de carte Gaudeamus, organizat de către Radio România și partenerii săi, pentru că noi încă mai credem în carte, credem în cuvântul scris și ne place să savurăm mirosul hârtiei și al tiparului, spre împlinirea inimii și a minții, spre creșterea pe multiple planuri a individului, pentru a-și descoperi varianta sa cea mai bună”, transmite Antonia Nica.

„Ediția orădeană din acest an a târgului este una specială: ea se desfășoară pe o suprafață de peste 600 mp, cea mai mare de până acum, fiind prezente peste 50 de branduri reunite în 45 de standuri, printre care figurează cele mai prestigioase edituri și agenții de difuzare de carte românească și străină”, precizează Florin Birta, edilul municipiului.

Sursa: Primăria Oradea

Citește și Bihor: peste 4 milioane de euro pentru modernizarea bibliotecilor din județ

Leave a Comment