Bistrița: lucrările de reabilitare a grădiniței de pe Aleea Plăieșului continuă – s-au realizat izolațiile termice și tencuielile interioare. Investiție de 7 milioane lei

Paul

Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița, a prezentat stadiul lucrărilor de reabilitare a grădiniței situate pe Aleea Plăieșului. S-au realizat izolațiile termice și tencuielile interioare. Fondurile, în valoare de 7.357.363 lei, vor fi asigurate prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

„Până în prezent, aici au fost efectuate o serie de lucrări la structura metalică a mansardei (unde va fi o sală de festivități, o sală de ședinte și un cabinet de logopedie), dar și intervenții pregătitoare pentru montajul șarpantei. Totodată, s-au realizat izolații termice, tencuieli interioare, instalații sanitare, electrice și termice (inclusiv probe de etanșeitate si presiune), zidării interioare, tavane din gips carton, fiind montate și toate ferestrele. Termenul de finalizare a lucrărilor este luna decembrie a acestui an”, transmite edilul liberal.

Sursa: Ioan Turc

Distribuie articolul