Botoșani: Primăria comunei Răchiți va investi în infrastructura pentru transportul verde

Eduard Turcu

Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiți, Județul Botoșani, a anunțat că a semnat, în cadrul vizitei de lucru la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor  Publice și Administrației, Contractul de finanțare aferent investiției I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local).

Florin Bulgaru: „Astăzi la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), am semnat Contractul de finanțare aferent investiției I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local). Obiectivul specific este: îmbunătățirea condițiilor de mobilitate urbană, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră generate de transporturi, sporirea siguranței rutiere în zonele urbane, prin soluții digitale și ecologice de transport”.

Edilul a mai precizat că „proiectul este finanțat din fonduri europe prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR) și din fonduri naționale. Pentru mâine am pregătit întâlniri de lucru la Compania Națională de  Investiții (CNI) și Agenția Națională  pentru Locuințe (ANL)”.

„Încă un pas înainte spre dezvoltare și îmbunătățire a calității vieții cetățenilor din comuna Răchiți, Județul Botoșani. Împreună dezvoltăm comuna”, a afirmat liberalul.

sursă: Florin Bulgaru, Facebook

Distribuie articolul