Brăila: 120 milioane de lei pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local din satele Ulmu și Jugureanu

Badila Antonia
Exif_JPEG_420

Primarul liberal din comuna Ulmu, Bănică Vasile a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în prezența ministrului Adrian Ioan Veștea și a deputatului Alexandru Popa, contractul de finanțare pentru proiectul ,,Modernizare și reabilitare drumuri de interes local din satele Ulmu și Jugureanu, com Ulmu” in valoare de 120 milioane de lei.

Bănică Vasile, primar PNL comuna Ulmu: La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, in prezența d-lui ministru Adrian Ioan Veștea și a d-lui deputat Alexandru Popa, s-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul <Modernizare și reabilitare drumuri de interes local din satele Ulmu și Jugureanu, com Ulmu> in valoare de 120 miliarde de lei.

Lucrările ce se vor executa constau în asfaltarea a 13 km de drumuri după cum urmează:

Sat Ulmu

Străzile Curcubeului, Pelinului, Doinei, Mihai Eminescu,Ecoului, Petru Maior,Stadionului,Plevna , Mihai Viteazu, Nămoloasa,Oituz, Mărăști, Iasomiei, Zarandului, Labirint,Mierlei,Zefirului, Zorilor, Viilor.

Sat Jugureanu

Străzile Tepes Vodă, Înfrățirii, Burebista,Avram Iancu, Holdelor, Furnicii.

Contractul de lucrari este semnat și el iar constructorul desemnat a trecut deja la identificarea străzilor, efectuarea măsurătorilor și trasarea cotelor pentru începerea cat mai grabnica a lucrărilor.

Restul străzilor din satele Ulmu și Jugureanu care nu sunt prinse în acest proiect ,fac obiectul altor doua cereri de finanțare și probabil că anul viitor până în vară vor intra și ele la asfaltare.

Mulțumim dlui deputat Alexandru Popa , pentru implicarea și sprijinul de care da dovada fata de locuitorii comunei Ulmu.

Distribuie articolul