Brăila: s-a semnat contractul de finanțare pentru renovarea grădiniței cu program normal din sat Jugureanu, comuna Ulmu

Vasile Bănică, primarul comunei Ulmu, a semnat la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare pentru Renovarea Grădiniței cu program normal din sat Jugureanu, comuna Ulmu, în valoare de 762.947 lei.

,,Conform Primăria Ulmu, alte două proiecte sunt și ele aproape gata pentru semnarea contractelor și anume:

Înființare Centru Comunitar Integrat în sat Jugureanu, comuna Ulmu –  proiect finanțat prin PNRR, prin care se va  reabilita și dota cu aparatura medicală dispensarul din sat Jugureanu;

Reabilitare și modernizare drumuri de interes local din satele Ulmu și Jugureanu – proiect finanțat prin PNI „Anghel Saligny”, prin care se vor asfalta 13 km de drumuri comunale. În câteva săptămâni se va demara și  procedura de licitație pentru atribuirea contractului de execuție.”, transmite Primăria Ulmu într-un comunicat de presă.

Sursa: PNL Brăila

„În acest an, Primăria Ulmu urmează să mai depună cel puțin două cereri de finanțare. Prima, în luna martie, va avea în vedere  Dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente IT a Școlii Gimnaziale <<General Stan Poetaș>>  din Ulmu.

De asemenea, cu fonduri din bugetul  local se va începe anul acesta reabilitarea gardului de la Cimitir Ulmu si construcția unei Piețe moderne în sat Ulmu.

Toate aceste investiții necesita timp, perseverență, înțelegere și, nu în ultimul rând, spirit de echipă.

Mulțumiri pe această cale Consiliului Local Ulmu pentru concursul dat primăriei în aprobarea documentațiilor și asigurarea cofinanțării proiectelor. Îi mulțumim și domnului deputat Alexandru Popa, care este tot timpul alături de ulmeni și a demonstrat că îi pasă de oameni”, a declarat Vasile Bănică, primarul comunei Ulmu.

Leave a Comment