Brăila: S-a semnat primul contract din Programul „Anghel Saligny” pentru proiectul de reabilitare a drumului DC1 Surdila Greci – Făurei, întocmit de Primăria Surdila Greci

Badila Antonia

S-a semnat primul contract din Programul „Anghel Saligny” pentru județul Brăila. Este vorba despre un proiect care vizează reabilitarea drumului comunal DC1 (DN2B – Str. Gării din Făurei – comuna Surdila Greci).

 „Este un drum pe care în campania electorală cei de la PSD au tot promis că-l vor asfalta, dar n-a fost să fie până acum. În discuțiile mele cu domnul primar îmi spunea că acesta este un drum care n-a fost reabilitat niciodată în ultimii 30 de ani de administrația social-democrată. La circa 2 ani după ce drumul a trecut din administrarea Consiliului Județean Brăila în administrarea Primăriei Surdila Greci, iată că se va primi finanțare pentru reabilitarea acestuia.

Contractul a fost semnat astăzi de primarul localității, liberalul Ionel Meiroșu și vreau să îi mulțumesc acestuia pentru implicare, pentru că a fost primul din județul Brăila care a dus documentația completă. Va fi un proiect de pe urma căruia vor beneficia și locuitorii orașului Făurei, dar mai ales cei din Surdila Greci”, declară Alexandru Popa, deputat și președinte PNL Brăila.

Distribuie articolul