Brașov: Președintele CJ Şerban Todorică-Constantin a fost prezent la Ministerul Dezvoltării În vederea semnării contractelor de finanțare prin PNI Anghel Saligny

Ciprian S.
Brașov: Președintele CJ Şerban Todorică-Constantin a fost prezent la Ministerul Dezvoltării în vederea semnării contractelor de finanţare prin PNI Anghel Saligny

Şerban Todorică-Constantin, Președintele Consiliului Județean Braşov, a fost prezent la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației În vederea semnării contractelor de finanțare aferente obiectivelor de investiții pentru care s-au accesat fonduri În cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

”Contextual vorbind, infrastructura rutieră este deosebit de importantă pentru mobilitatea, turismul și economia județului Braşov, deoarece, prin intermediul acesteia, se realizează deplasarea majorității mărfurilor și a pasagerilor.

De aceea, aceasta trebuie făcută cât mai eficient, atât din punctul de vedere al planificării, cât și al construcției efective a drumurilor.

Din acest punct de vedere, am accesat patru proiecte cu fonduri europene privind modernizarea infrastructurii rutiere, am implementat şapte proiecte de reabilitare a drumurilor şi construcții de poduri finanțate din PNDL şi am desfășurat lucrări de Întreținere a rețelei rutiere cu finanțare asigurată din bugetul propriu al Consiliului Județean Braşov.

Toate aceste investiții au Însumat o valoare de 500 milioane de lei.

Sunt foarte bucuros că nu peste mult timp vom putea adăuga Încă 25.440 km de drumuri județene modernizate integral, care vor Întregi infrastructura rutieră a Å¢ării Făgăraşului, În beneficiul locuitorilor comunei Şoarş şi al persoanelor care vor tranzita aceste meleaguri braşovene.

Alături de domnul ministru Adrian-Ioan Veştea şi de colegii noştri, lucrăm Împreună pentru cetățeni și În beneficiul lor.”, a precizat președintele CJ Brașov.

Sursă: Facebook Șerban Todorică-Constantin

Distribuie articolul