Brașov: Primarul Apafi Mihai Florin a prezentat stadiul lucrărilor de reabilitare la Gradinița cu program prelungit din comuna Prejmer

Ciprian S.
Brașov Primarul Apafi Mihai Florin a prezentat stadiul lucrărilor de reabilitare la Gradinița cu program prelungit din comuna Prejmer

Apafi Mihai Florin, primarul liberal al comunei Prejmer, a prezentat stadiul lucrărilor de reabilitare la obiectivul de investiții “Reabilitare, Modernizare și Dotare Gradiniță cu program prelungit” din comuna Prejmer.

Obiectiv finanțat prin Programul Operațional Regional, în sumă de 3.952.113,68 lei, din care contribuția Uniunii Europene fiind de 2.800.850,92 lei.

”Amenajările interioare sunt in proporție de 95% finalizate, urmează partea de dotări : mobilier, aparatură, jucării,etc.

După toate problemele întâmpinate, cu ajutorul lui Dumnezeu, iată-ne acum aproape de finalizarea acestui obiectiv deosebit de important pentru comunitatea noastră! Vă asigur de toată preocuparea noastră!”, a transmis edilul liberal Apafi Mihai Florin.

Sursă: Facebook Apafi Mihai Florin

Distribuie articolul