Brașov: Viceprimarul Sebastian Rusu a discutat cu reprezentanții hotelurilor și business-urilor din stațiune despre dezvoltarea Poienii Brașov

Ciprian S.
Brașov: Viceprimarul Sebastian Rusu a discutat cu reprezentanții hotelurilor și business-urilor din stațiune despre dezvoltarea Poienii Brașov

Rusu Sebastian Mihai, viceprimarul Brașovului, a participat la o ședință a Asociației de Turism Poiana Brașov, unde a discutat cu reprezentanții hotelurilor și business-urilor din stațiune despre dezvoltarea Poienii Brașov.

”În primul rând, am vorbit despre modernizarea și reamenajarea Centrului de Agrement Poiana Brașov. Acest centru este o gură de oxigen pentru stațiune și ar trebui să fie atractiv pentru turiștii de toate vârstele.

Am preluat câteva idei bune de la participanți, care vor fi implementate în viitorul apropiat.

De asemenea, am discutat despre preocupările mediului de afaceri legate de dezvoltarea imobiliară din Poiana Brașov. Investitorii sunt îngrijorați de faptul că se dau autorizații de construire a blocurilor, ceea ce ar putea duce la o denaturarea a stațiunii.

I-am asigurat că Consiliul Local Brașov va fi foarte atent la aceste aspecte și că va lua măsuri pentru a proteja frumusețea naturală a Poienii Brașov.

M-am bucurat să fiu alături de acești oameni care muncesc și pun suflet pentru a face Poiana Brașov o destinație turistică de top.

Sunt conștient că este nevoie de mult mai multă implicare din partea municipalității pentru dezvoltarea stațiunii, dar sunt convins că împreună putem face Poiana Brașov un loc și mai frumos și mai atractiv pentru turiști.”, a declarat liberalul Rusu Sebastian Mihai.

Sursă: Facebook Rusu Sebastian Mihai

Distribuie articolul