Brașov: Viceprimarul Sebastian Rusu a participat la inaugurarea noului sediu al primăriei comunei Feldioara alături de Ministrul Adrian Veștea

Ciprian S.
Brașov: Viceprimarul Sebastian Rusu a participat la inaugurarea noului sediu al primăriei comunei Feldioara alături de Ministrul Adrian Veștea

Rusu Sebastian Mihai, viceprimarul Brașovului, a participat la inaugurarea noului sediu al primăriei comunei Feldioara, alături de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Adrian-Ioan Veştea, deputatul Lucian Bode precum și multe alte oficialități județene și locale.

”Felicitări domnului primar PNL, Sorin Taus pentru viziunea și eforturile sale remarcabile în dezvoltarea comunei Feldioara. Noul sediu al primăriei reflectă o abordare modernă și adaptată nevoilor comunității, subliniind importanța investiției în infrastructură și servicii publice de calitate. Acesta este un exemplu inspirant de administrație liberală, eficientă și orientată către viitor. Mult succes în continuare!”, a transmis liberalul Rusu Sebastian Mihai.

Sursă: Facebook Rusu Sebastian Mihai

Ministrul liberal Adrian Veștea a declarat că: ”După inaugurarea noului sediu al primăriei Feldioara, astăzi a avut loc resfințirea bisericii din localitate în prezența Înalt Prea Sfinției Sale Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului. A fost un moment de bucurie pentru întreaga comunitate. Biserica din comuna este monument istoric și a fost restaurată recent.

Tot astăzi a fost sfințit și binecuvântat noul sediu al primăriei Feldioara.Sorin Taus este un primar cu viziune, liberal, un exemplu de primar dedicat comunității sale! Ne mândrim cu astfel de oameni!”.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul