București: consilierii locali liberali ai Sectorului 1 au aprobat alocarea a 73 milioane lei pentru crearea a 1.000 de locuri noi în creșe

Paul

Consilierii locali liberali ai Sectorului 1 din București au aprobat alocarea a 73.000.000 lei pentru crearea a 1.000 de locuri noi în creșe.

Conducerea PNL Sector 1 a precizat că prin acest demers își păstrează angajamentul de a psrijini familiile și de a asigura accesul la educație de calitate pentru cei mici.

„Prin această investiție în infrastructura creșelor, subliniem importanța proximității școlilor și preocuparea pentru părinții tineri. O decizie care sprijină educația de calitate – o prioritate pentru Partidul Național Liberal.

Este un pas important și pragmatic în îndeplinirea promisiunilor de parteneriat pentru comunitate”, a transmis George Cristian Tuță, președintele PNL Sector 1.

„Administrația liberală a inițiat în trecut proiectul de creșe Centrul Româno-Danez de Educație Integrată Rodacie. Proiectul este un real succes, DGASPC Sector 1 dezvoltand un know-how unic in România.

In continuare PNL Sector 1 iși dorește ca toți copii din sector să se poată bucura de acest tip avansat de educație”, a adăugat Dinu Gheorghe, consilier local al primăriei Sectorului 1.
Distribuie articolul