București: întâlnire cu ONG-uri și persoane fizice pe tema Bugetării Participative

Paul

Diana Mardarovici, purtătorul de cuvânt al grupului PNL din cadrul Consiliului General al primăriei municipiului București, a participat la o întâlnire alături de ONG-uri și persoane fizice pentru a discuta pe tema Bugetării Participative.

„Am avut participanți atât în sală, cât și în online. Am discutat cu fiecare invitat modurile prin care putem să facilităm sistemul de funcționare al proiectului.

Am aflat și stadiul de dezvoltare al fiecărui proiect câștigător din ultimii 2 ani. Acolo unde lucrurile s-au împotmolit, intervenim prin întâlniri separate între inițiator și administrațiile competente”, transmite Diana Mardarovici.

„Ne dorim o comunicare mai eficientă, iar mesajul trebuie să ajungă la cât mai mulți bucureșteni. Vrem să organizăm workshopuri (înainte de înscrieri) pentru ca oamenii interesați să înțeleagă modul de evaluare. Astfel, fiecare proiect va avea șanse mai mari de succes.

Alături de specialiști din aparatul Primăriei, vrem să invităm publicul la o nouă sesiune de dezbatere. Vom răspunde oricăror nelămuriri. Interesul nostru este să atragem cât mai mulți participanți”, adaugă liberala.

Sursa: Diana Mardarovici

Distribuie articolul