București: Primarul Ciprian Ciucu a anunțat deschiderea altor două cluburi noi pentru seniori în Sectorul 6

Ciprian S.
București: Primarul Ciprian Ciucu a anunțat deschiderea altor două cluburi noi pentru seniori în Sectorul 6

Ciprian Ciucu, primarul liberal al Sectorului 6, a anunțat că se vor deschide alte două cluburi noi pentru seniori: unul pe Calea Crângași 44, altul pe Șos. Virtuții 1-3, unde a fost sediul DGITL.

“Susțin îmbătrănirea activă, tocmai de aceea, în Sectorul6, avem activități specifice, de mișcare, de socializare, care să-i țină pe seniori activi.

Programul “Mișcare pentru Sănătate”, gândit și implementat de colegii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, este unic în țară.

Dragi seniori, vă mulțumesc că ieșiți din casă și faceți mișcare în parcuri. Vă anunț că vom deschide alte două cluburi pentru dumneavoastră, unde să petreceți timp de calitate. În total, vor fi 4. Unul se află pe Bd. 1 Mai și altul pe Bd. Timișoara, astfel că vom acoperi cât mai mult din sector.

De asemenea, suntem atenți să dezvoltăm servicii sociale pentru comunitate.

La Centrul Sf. Nectarie aveți parte de controale și investigații gratuite, dacă veniți cu bilet de trimitere de la medicul de familie, inclusiv de tratamente baleno, la Centrul Floare Roșie, dotat cu aparatură ultramodernă.

Pentru pensionari, cei care provin din medii defavorizate, singuri și cu probleme de sănătate, avem proiectul SAFE, prin care beneficiază de investigații gratuite, inclusiv de radiografie pulmonară”, a transmis primarul, prezent la Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în Parcul Drumul Taberei.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6

Distribuie articolul