București: Sectorul 6 a fost singurul vizitat de secretarul de stat Andre Baumann și de o delegație de parlamentari din Germania

Ciprian S.
București: Sectorul 6 a fost singurul vizitat de secretarul de stat Andre Baumann și de o delegație de parlamentari din Germania

Primăria Sectorului 6 a anunțat că Sectorul 6 a fost singurul din București vizitat, ieri, de Andre Baumann, secretar de stat în Ministerul Mediului, Protecției Climatice și Sectorului Energiei din Baden-Württemberg. Aceasta a fost însoțit de o delegație de parlamentari din Germania.

”Programul l-am început împreună la ora 10.00 la Școala “Sfântul Andrei”, reabilitată energetic, modernizată la cele mai noi standarde. Au văzut ce am reușit să facem pentru copiii care învață acolo și le-am arătat și clădirea after-school construită de la zero, la standarde nZEB, și dată în folosință luna trecută.”, a transmis Primăria Sectorului 6.

Oficialii germani au fost întâmpinați de administratorul public Paul Moldovan, de Vali Bunea, directorul general al Direcției de Digitalizare și Fonduri Externe, din PS6, inspectorul școlar Daniela Bădescu și directorea școlii Smaranda Partenie.

”Au plecat extrem de încântați de ceea ce au văzut și am pornit apoi spre #ParculLiniei. S-au minunat de cât de #verde este, de faptul că dintr-un maidan am reușit să facem o oază de verdeață pentru #comunitate. Și, spre uimirea noastră, și-au făcut multe fotografii. Au trecut și pe la Primăria Sectorului 6, acolo unde întreaga delegație a fost primită de primarul Ciprian Ciucu.

Într-un cadru relaxat, cu toții au stat de vorbă. Au fost extrem de interesați de toate proiectele pe care le-am realizat, dar și de cele pe care le avem în vedere, de viziunea pe care edilul o are pentru a dezvolta zona de Vest a Capitalei României.

Germania are o îndelungată experiență în materie de promovare a energiei verzi, așadar avem ce învăța din exemplul lor. La noi, în 6, au poposit mai bine de trei ore. Ne bucurăm că reușim să fim gazde bune pentru partenerii europeni, care ne sprijină în procesul de aderare la Spațiul Schengen.”, a comunicat Primăria Sectorului 6.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6

Distribuie articolul