București: tinerii liberali ai sectorului 1 au participat la o întâlnire alături de ministrul Cercetării și directorul general al Poștei Române

Membrii Clubului Elevilor Liberali ai Sectorului 1 au lansat proiectul „Liberal Social Club”, care are ca scop participarea unor personalități din domeniul politic la o întâlnire cu tinerii pentru a le împărtăși cunoștințele.

Proiectul a avut deja trei ediții, invitați fiind Președintele PNL Sector 1 Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Secretarul General PNL Sector 1 Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române. Invitați au mai fost și deputații George Tuță și Olivia-Diana Morar.

„Proiectul a deputat invitându-i pe președintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja și Secretarul General, Valentin Ștefan, care au povestit elevilor despre activitatea PNL, a Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării și a Companiei Naționale Poșta Română.

CEL S1 a continuat cu ediția a 2-a , de data asta avându-l ca invitat pe Chestorul Camerei Deputatilor, George Tuță, care a prezentat elevilor modul de funcționare al Camerei Deputaților și al Biroului Permanent.

În cea de-a treia ediție, Olivia-Diana Morar a explicat elevilor cum se desfășoară activitatea Comisiei pentru Învățământ din Camera Deputaților”, transmite PNL Sector 1.

Sursa: PNL Sector 1

Leave a Comment