Buzău: Prefectul județului a participat la semnarea contractului pentru construcția Lotului 3 Pietroasele–Buzău

Badila Antonia

Daniel Țiclea, prefectul județului Buzău, anunță că a participat, la semnarea contractului pentru construcția Lotului 3 Pietroasele – Buzău din tronsonul Ploiești – Buzău al Autostrăzii A7.

,,Am participat, la semnarea contractului pentru construcția Lotului 3 Pietroasele – Buzău din tronsonul Ploiești – Buzău al Autostrăzii A7. Constructorul turc desemnat are la dispoziție 20 de luni pentru a finaliza cei 13,9 km de autostradă, inclusiv noduri rutiere, poduri, pasaje și facilități moderne, dar sunt convins că, în curând, vom putea ajunge pe autostradă, atât la București, cât și la Focșani.

Această autostradă nu înseamnă doar asfalt și beton, ci deschide porți către o dezvoltare economică importantă pentru localitățile buzoiene. Este un proiect ambițios care devine realitate, un vis împlinit pentru noi, buzoienii.

Sursa: Daniel Țiclea, Facebook

Dar, evenimentul a mai însemnat ceva: a fost momentul în care promisiunile electorale au fost transformate în realitate, lucru esențial în politică. Pentru că politica trebuie să fie a oamenilor serioși, autentici și credibili, a celor care fac tot ce e omenește posibil pentru ca promisiunile de campanie să devină realități.

Astăzi, ceea ce PNL Buzău a promis la alegerile parlamentare, în 2020, a devenit realitate.

Mândri să facem parte dintr-un proiect atât de important pentru buzoieni!”, declară prefectul județului Buzău pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul