Buzău: Proiecte finalizate recent și finanțări europene ce vizează noi investiții în învățământ pentru comuna Chiojdu

Gheorghe Neamțu, edilul comunei Chiojdu, anunță că au fost finalizate mai multe proiecte pentru modernizare și reabilitare, dar și atragerea de fonduri europene în localitate.

,,Într-un mesaj adresat locuitorilor comunei Chiojdu, județul Buzău, primarul liberal Gheorghe Neamțu îi informează pe cetățeni cu privire la proiectele finalizate recent pe raza localității, dar și despre perspectivele de dezvoltare prin accesarea unei noi finanțări europene ce vizează noi investiții în învățământ.

               Astfel, în satul Bîsca Chiojdului a fost finalizată modernizarea complete a terenului de sport și a fost reabilitată complet puntea pietonală din zona numită <Pisăi>. În cee ace privește rețeaua de drumuri administrată de către primărie, Gheorghe Neamțu informează că în ultima perioadă au fost efectuate lucrări de întreținere prin pietruire a drumurilor sătești și comunale din localitatea Cătiașu și au fost amenajate/înființate parcări auto în centrul comunei, în zona instituțiilor publice.

            Sursă: PNL Buzău

   Pentru elevii din satele Plescioara și Poenițele, care fac naveta cu microbuzul școlar, au fost amenajate spații de odihnă/ stații de așteptare, astfel încât aceștia să nu mai aștepte în aer liber.

Totodată, primarul liberal aduce la cunoștință faptul că proiectul depus de primărie  <Dezvoltarea serviciilor de educație timpurie complementare>, a fost admis în cadrul programului de finanțare PNRR/2023/C15/MEDU/I2, în curând urmând a fi semnat și acest contract de finanțare pentru a-l putea implementa cât mai repede.”, transmite PNL Buzău Într-un comunicat de presă.

Sursa: PNL Buzău

Primarul Gheorghe Neamțu: ,,Vă asigur în continuare, de faptul că toate proiectele pe care le avem, mici sau mari, sunt importante pentru noi, toate contribuind la modernizarea comunei noastre. Cu convingerea că facem ceea ce trebuie pentru a moderniza comuna Chiojdu, vă mulțumesc pentru încrederea acordată.”

Leave a Comment