Călărași: Două noi contracte de finanțare semnate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” în comuna Dorobanțu

Badila Antonia

Guvernul condus de premierul Nicolae Ionel Ciucăa semnat două noi contracte în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny, ambele pentru comuna Dorobanțu.

Ciprian Pandea, deputat PNL și Președintele PNL Călărași: Primarul liberal Vasile Stoica va demara, foarte curând, lucrări ample de asfaltare în comună, necesare dezvoltării localității.

Cele două proiecte care au primit finanțare guvernamentală se referă la toate cele trei sate Dorobanțu, Vărăști și Boșneagu, au o valoare de peste 15 milioane de lei și vizează asfaltarea a aproximativ 8 kilometri de drumuri comunale. Administrația liberală din Dorobanțu mai are un proiect de asfaltare pentru 16 kilometri de drum, parțial finanțat prin Anghel Saligny, pentru care căutăm soluții în continuare. Împreună, pentru dezvoltarea comunei Dorobanțu.

Totodată, Guvernul Ciucă a mai semnat finanțarea, prin același program, pentru proiectul de reabilitare și modernizare sistem de alimentare cu apă din comuna Ștefan Vodă.

Sursa: Facebook, Ciprian Pandea

Distribuie articolul