Călărași: Primarul Ionuț Stan din comuna Lehliu are în derulare proiecte importante de investiții

Badila Antonia

Administrația liberală a comunei Lehliu din județul Călărași, condusă de primarul Ionuț Stan, are în desfășurare două proiecte importante, cu finanțare europeană, ce vizează domeniul educațional.

,,Este vorba de reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea Școlii Gimnaziale nr. 1 Lehliu, lucrări finanțate prin POR Axa 10, dar și despre construcția unei grădinițe cu program normal cu 3 grupe de copii, obiectiv aproape de finalizare a lucrărilor.

Din fonduri proprii, primăria a construit în acest an și un teren de sport nocturn, cu gazon sintetic.

Portofoliul de proiecte ale primarului Ionuț Stan cuprinde, însă, și obiective de infrastructură drumuri, dar și alimentare cu gaze.

Astfel, prin PNRR, Primăria Lehliu are aprobată amenajarea unei piste de biciclete pe o distanță de 3,2 km, iar pe PNI Anghel Saligny un proiect important de modernizare drumuri sătești (12 kilometri). Tot pe Anghel Saligny, spre aprobare se află depus și proiectul ce vizează înființarea sistemului de distribuție gaze naturale pentru satul întreaga comună.

Tot pe parcursul anului 2022, în comuna Lehliu s-a reușit finalizarea cadastrării sistematice a terenurilor extravilane”, precizeză PNL Călărași într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul