Călărași: Primarul liberal Costinel Milescu semnează un nou contract de finanțare europeană, pentru prima pistă de biciclete din municipiul Oltenița

Badila Antonia

Municipiul Olteniţa începe anul 2023 în aceeaşi notă ca cea din finalul lui 2022, cu finanţări contractate pentru dezvoltarea localităţii.

,,Primarul liberal Costinel Milescu a semnat un nou contract de finanţare europeană prin PNRR, Componenta 10 Fond Local. Este vorba de finanțarea necesară proiectului de amenajare a unei infrastructuri pentru transportul verde, și anume o pistă pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare.

6,3 kilometri de pistă va fi amenajată în partea de vest a orașului, din nord până la viitorul port turistic, conform traseului din imagine. Valoarea finanțării este de 1,2 milioane de euro.

Sursa: PNL Călărași

2023 se anunță astfel un an al șantierelor deschise în municipiul Oltenița, grație fondurilor atrase de echipa primarului Costinel Milescu, pentru infrastructură de canalizare, drumuri, reabilitări termice blocuri și instituții publice etc”, transmite PNL Călărași într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul