Călărași: Primarul Vasile Stoica prioritizează investițiile în infrastructura stradală și cea educațională din comuna Dorobanțu

Badila Antonia

Primarul liberal al comunei Dorobanțu, județul Călărași, Vasile Stoica, continuă, și în acest an, dezvoltarea localității prin investiții cu finanțare europeană sau națională.

,,Astfel, cele mai importante proiecte ale primarului Stoica sunt cele de modernizare drumuri, fiind aprobate în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny finanțări de peste 16 milioane de lei pentru asfaltarea tuturor drumurilor din cele trei sate, Dorobanțu, Vărăști și Boșneagu.

Tot la capitolul infrastructură de drumuri, Dorobanțu are aprobat în cadrul PNRR C10-Dezvoltare locală, amenajarea de piste de biciclete, finanțarea ridicându-se la aproximativ 1,8 milioane de lei.

Cele mai multe proiecte depuse spre aprobare în cadrul PNRR vizează reabilitări termice ale unităților de învățământ, după cum urmează: școala Boșneagu, grădinița Dorobanțu, și școala Vărăști. Totodată, administrația liberală condusă de Vasile Stoica vizează atragerea unei finanțări și pentru reabilitarea termică a sediului primăriei”, precizează PNL Călărași într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul