Călărași: Reprezentanții județului au fost prezenți la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România

Directorul General al AFIR, liberalul călărășean George Chirita , a fost prezent, în calitate de invitat, la de-a 26-a Sesiune ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România (ACoR).

,,Delegația călărășeană la această sesiune ordinară a ACoR a fost condusă de președintele filialei județene și vicepreședinte la nivel național, primarul PNL al comunei Ștefan cel Mare – Nicolae Pandea, iar din aceasta au mai făcut parte liberalii Aurel Vasile – primar al comunei Jegălia și Iulian Radu – primar al comunei Dichiseni.

Potrivit AFIR, prezența directorului general George Chiriță la acest eveniment arată importanța pe care comunitățile rurale o au pentru economia și bunăstarea țării noastre. Prin intermediul AFIR s-a oferit sprijin financiar pentru proiecte care contribuie la dezvoltarea economică, la creșterea locurilor de muncă și îmbunătățirea calității vieții în mediul rural.

ACoR-filiala Călărași a primit, în cadrul acestui eveniment, Colanul de argint, ocupând locul 2 la nivel național în anul 2022, printre celelalte filiale din țară”, transmite PNL Călărași într-un comunicat de presă.

Leave a Comment