Campania ”Curățăm Maramureșul” a avut loc în Târgu Lăpuș și Lăpuș

Campania ”Curățăm Maramureșul” este una inițiată de către administrația județeană și are ca scop organizarea de acțiuni ecologice pentru a proteja mediul încojurător. Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, a participat la două acțiuni din cadrul acestei campanii. Una s-a desfășurat în Târgu Lăpuș, administrație locală condusă de Mitru Leșe, respectiv în Lăpuș, primăria fiind condusă de Cristina Buda.

„M-am alăturat elevilor și profesorilor de la Liceul Teoretic “Petru Rareș” Târgu Lăpuș și de la Școala Gimnazială Lăpuș în acțiunile de ecologizare organizate în cadrul campaniei “Curățăm Maramureșul”, pe care am demarat-o la nivel județean.

Împreună am reușit să ecologizăm zone din orașul Târgu Lăpuș, acostamentele de pe DJ 171E, Târgu Lăpuș – Dumbrava, și de pe DJ 109F, Târgu Lăpuș – Răzoare, precum și zona Zâmbrița din Lăpuș”, transmite Ionel Bogdan.

„Au avut loc acțiuni și în Coaș, Groși, Sălsig, Ruscova, Rona de Jos, Sighetu Marmației, Tăuții Măgherăuș, Baia Mare, Rona de Sus și Băiuț.

Mâine este ultima zi a campaniei “Curățăm Maramureșul”, pe care o vom repeta cu siguranță, pentru că trebuie să avem grijă de mediul care ne înconjoară, iar cel mai bun exemplu pe care îl putem da în comunitate și tinerilor este prin acțiunile pe care le realizăm fiecare din noi, zi de zi”, adaugă președintele CJ Maramureș.

Sursa: Ionel Bogdan

Leave a Comment