Câmpia Turzii: primarul Dorin Lojigan a anunțat mărirea bugetului pentru programul „Școală după Școală”

Ciprian S.
Câmpia Turzii: primarul Dorin Lojigan a anunțat mărirea bugetului pentru programul „Școală după Școală”

Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii, a anunțat mărirea bugetului pentru programul „Școală după Școală”.

”La inițiativa mea, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat programul „Școală după Școală”, care va fi implementat în anul școlar 2023-2024.”, a precizat edilul liberal Dorin Lojigan.

De acest program vor beneficia 225 de elevi:

  • 72 de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”,
  • 85 de la Școala Gimnazială „Avram Iancu”,
  • 68 de la Liceul Teoretic „Pavel Dan”.

Municipiul Câmpia Turzii este printre puținele UAT-uri din județul Cluj care susține financiar, programul „Școală după Școală”!

”Numărul elevilor beneficiari este în creștere, comparativ cu anul școlar precedent, în care au fost înscriși în program 170 de elevi. De asemenea, a crescut și bugetul alocat de administrația publică locală pentru fiecare copil. Totodată, începând cu anul școlar 2024-2025, bugetul alocat programului va fi majorat substanțial!

Acest program oferă posibilitatea elevilor înscriși de a primi o masă caldă, precum și de a-și face temele, supravegheați de un cadru didactic, până la ora 16:00, de luni, până vineri!

În orașul nostru, programul de tip „Școală după Școală” funcționează din anul 2016, fiind inițiat de mine! În cei 7 ani de existență, programul și-a dovedit eficiența, atât prin prisma sprijinului educațional acordat elevilor, cât și prin susținerea față de părinți, care își pot lăsa copiii în program, până după terminarea orelor de serviciu.

Siguranța copiilor și accesul acestora la servicii educaționale eficiente reprezintă o prioritate MAJORĂ pentru Municipiul Câmpia Turzii!”, a comunicat edilul liberal Dorin Lojigan.

Sursă: Facebook Dorin Lojigan

Distribuie articolul