Câmpia Turzii: proiectul european de mobilitate urbana în valoare de 10 mil. euro este 90% finalizat

Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii a anunțat că proiectul european de mobilitate urbana în valoare de 10 mil. euro este 90% finalizat.

“În această perioadă, echipele de asfaltatori finalizează două lucrări deosebit de importante, pentru configurația transportului urban și alternativ, în Municipiul Câmpia Turzii.

În cartierul Șarât se lucrează la asfaltarea completă a străzii Nicolae Titulescu. Pe acea stradă au fost turnate nu mai puțin de 475 de tone de asfalt de legătură.

Pe de altă parte, în cartierul Sâncrai, lucrăm la finalizarea străzii Tudor Vladimirescu, tronsonul dintre intersecțiile cu străzile Livezii, respectiv, Arieșului.

Dacă, înainte de Paște, a fost turnat stratul de binder (legătură), în această săptămână se toarnă stratul de uzură, urmând ca strada să fie finalizată.

Pe această stradă, astăzi și mâine vor fi puse în operă aproape 700 de tone de asfalt.

După terminarea lucrărilor de asfaltare, pe strada Tudor Vladimirescu vor demara trasarea marcajelor rutiere și amenajarea pistelor de bicicliști.

Reabilitarea și modernizarea străzii Tudor Vladimirescu este inclusă în proiectul european de mobilitate urbană, în valoare de aproximativ 10 milioane de euro. Acest proiect se află într-un progres fizic de peste 90%.” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Dorin Lojigan

Leave a Comment