Caraș-Severin: 16.7 milioane de lei pentru modernizarea comunelor Ciclova Română și Răcășdia

Liberalii din Caraș-Severin au anunțat primele proiecte aprobate pe Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” din județ. Deputatul Dumitru Rujan a fost alături de colegii săi Cătălin Golu, primar al comunei Ciclova Română și Ilie Mirco Lechici, edilul comunei comunei Răcășdia. Ambele unități administrativ teritoriale au primit în total 16.728.948 lei.

„Am avut bucuria să fiu alături de primarii PNL Cătălin Golu și Lechici Ilie Mirco la semnarea primelor contracte din județul Caraș-Severin cu finanțare prin Programul ”Anghel Saligny”. Se va investi suma de 2.328.948 lei în localitatea Ciclova Română pentru proiectul „Racorduri canalizare”. Pentru modernizarea străzilor rurale în satele Răcășdia și Vrăniuț, din comuna Răcășdia, se va investi suma de 14.400.000 lei.

Felicitări echipelor conduse de primarii Cătălin Golu și Lechici Ilie Mirco pentru interesul acordat nevoilor comunității.

Guvernul condus de prim-ministrul PNL Nicolae Ionel Ciucă susține investițiile în dezvoltare!”, transmite deputatul Dumitru Rujan.

Sursa: Comunicat de presă PNL Caraș-Severin

Leave a Comment