Caraș-Severin: 18 milioane lei pentru realizarea rețelelor de apă potabilă și canalizare în Băile Herculane, Topleț și Mehadia

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, alături de consilierul județean Cosei Doru au anunțat semnarea contractului de construcție a rețelelor de apă potabilă și canalizare din Băile Herculane, Topleț și Mehadia. Investiția totală are o valoare de 18 milioane lei.

„Contractele semnate vizează finalizarea lucrărilor începute în anii trecuți pe raza orașului Băile Herculane, iar în celelalte 2 comune se vor realiza infrastructuri noi în totalitate. Valoarea pentru lucrările din zonele vizate este de 18 milioane lei”, transmite liberalul Cosei Doru.

Proiecte în valoare de 19 milioane lei pentru renovarea energetică a clădirilor

De asemenea, tot prin PNRR, administrația județeană a obținut alte finanțări în valoare de 19 milioane lei. Obiectivul proiectelor este de a renova energetic Muzeul Banatului Montan și a centrului școlar de educație incluzivă, Christiana Bocșa.

„Proiectele vor avea numeroase beneficii socio-economice de importanță majoră pentru cărășeni, iar prin reabilitarea acestor clădiri ne dorim pe de-o parte să punem în valoare moștenirea lăsată de strămoșii noștri, dar și să investim în viitor, adică în copiii noștrii”, adaugă Romeo Dunca.

Sursa: Romeo Dunca

Citește și Conducerea liberală a Consiliului Județean Caraș-Severin investește peste 20 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere

Leave a Comment