Caraș-Severin: 36 de locuințe vor fi construite pentru medicii din municipiul Reșița

Paul

Daniel Surdu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, anunță vești bune pentru medicii situați în municipiul Reșița. 36 de locuințe vor fi construite special pentru medicii din oraș.

„Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Agenția Națională pentru Locuințe, o să construiască 36 de locuințe pentru medici în municipiul Reșița.

Agenția a demarat procedura pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție, lucrările aferente obiectivului de investiții pentru specialiștii din sănătate situați în municipiul Reșița, zona Stavila”, transmite Daniel Surdu.

De asemenea, liberalul a transmis că Agenția are și un program care vizează tinerii. Locuințe construite pentru aceștia vor fi date spre închiriere. Tot în acest sens s-a demarat proiectul pentru realizarea de locuințe pentru medici. Angajații din domeniul sănătății care nu-și permit accesul la o locuință în proprietate sau închirierea unei locuințe în condițiile pieței vor beneficia de acest proiect.

Sursa: Daniel Surdu

Distribuie articolul