Caraș-Severin: acțiune de distribuire a mărțișoarelor cu ocazia zilei de 1 Martie

Paul

Cu ocazia zilei de 1 Martie, liberalii filialei PNL Caraș-Severin au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor. Dănuț Florea, directorul RAR din județ, a transformat acțiunea într-un mod mai diferit, oferind mărțișoare, alături de reprezentanții Poliției Române, șoferițelor.

„Venirea primăverii este întotdeauna un prilej de bucurie, întrucât ea reprezintă puritate, gingășie și un nou început plin de culoare. Ca fiu, soț, părinte și camarad, îmi revine deosebita plăcere să vin în întimpinarea acestei primăveri cu câte un modest mărțișor pentru toate doamnele și domnișoarele. Fiind un simbol al renașterii și al căldurii sufletești, el este însoțit de emoția celor mai frumoase sentimente de prețuire și apreciere.

Primăvara este femeia mamă, femeia iubită este speranța și frumusețea, viitorul și lumina noastră. Când ne gândim la primăvară, știm cu toții că ea începe cu femeia din viața noastră.

Dragele noastre doamne și domnișoare, fie ca această primăvară să vă aducă tot ceea ce este mai frumos pe lume, iar bucuria unui nou inceput să vă inunde sufletele și să vă călăuzească pașii spre a realiza tot ceea ce vă doriți. Zâmbetul să vă fie mereu blând precum soarele primăverii. Inima să vă tresară mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renașterii naturii să vă aducă aminte că întotdeauna binele va fi triumfător atât timp cât există speranță și încredere”, transmite liberalul Dănuț Florea.

Sursa: PNL Caraș-Severin

Distribuie articolul