Caraș-Severin: Consiliul Județean a dat startul Programului de Internship 2022

Paul

Consiliului Județean Caraș-Severin și-a deschis porțile pentru studenții și absolvenții de studii superioare care doresc să se implice activ în viața județului prin participarea, pe parcursul a șase luni consecutive, la singurul program de internship din administrația publică din județul Caraș-Severin.

„Programul se adresează studenților înscriși cel puțin în anul II de studii și care sunt integraliști în anul universitar anterior, masteranzilor, precum și absolvenților care au maxim 3 ani de la terminarea ciclului I sau II de învățământ superior, cu vârsta până în 30 de ani”, a declarat administratorul județului, Andrei Ungur.

„Aflat la prima ediție, programul are ca obiective îmbunătățirea cunoștințelor și dezvoltarea abilităților profesionale ale internilor, dobândirea de experiență profesională, abilități practice și competențe specifice activității desfășurate în cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin, precum și familiarizarea internilor cu procesul normativ și administrativ propriu al instituției. Mai mult decât atât, prin inițiativa noastră dăm șansa tinerilor să contribuie la dezvoltarea comunității din care fac parte. Sperăm ca programul să fie unul atractiv pentru cei care vor să învețe cum se face administrație”, a precizat Andrei Ungur.

Sursa: Comunicat de presă PNL Caraș-Severin

Distribuie articolul