Caraș-Severin: Consiliul Județean a efectuat recepția lucrărilor de modernizare a 8.6 km de DJ – investiție de 14.6 milioane lei

Paul

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a efectuat recepția lucrărilor de modernizare a 8.6 km de drum județean, tronson situat între Constantin Daicoviciu și Copăcele. Investiția a fost în valoare de 14.6 milioane lei.

„Diferența între lucrările executate în mandatul meu și cele făcute în trecut este că, indiferent de zona în care intervenim și indiferent despre ce constructor este vorba, noi nu facem rabat de la calitate. În trecut funcționau mica înțelegere și cumetria, acum obiectivul nostru este altul. Pentru că sumele disponibile sunt mici, acolo unde investim banii județului dorim calitate, iar diferența începe să se observe. Cetățenii care beneficiază de aceste lucrări sunt mulțumiți, și noi, la rândul nostru, putem să simțim mândria unor proiecte făcute bine, în interesul locuitorilor, nu al firmelor de casă”, a subliniat liderul liberal.

Sursa: Romeo Dunca

Distribuie articolul