Caraș-Severin: Consiliul Județean a fost premiat la Palatul Parlamentului pentru poziția de lider în domeniul turismului

Paul

Consiliul Județean Caraș-Severin a fost premiat la gala „România ești tu!” ocupând poziția de lider în domeniul turismului, anume „performanțe remarcabile în creșterea atractivității turistice și dezvoltarea sustenabilă a județului ca destinație turistică”.

„Unul dintre proiectele de succes pentru care Consiliul Județean Caraș-Severin a obținut finanțare și pe care le-a dezvoltat este “Cu bicicleta prin Vest”, un proiect prin care și-a propus să pună la dispoziția iubitorilor de mișcare și turism 739 km de trasee cicloturistice pe raza județului”, transmite serviciul de comunicare al administrației județene din Caraș-Severin.

„De mai bine de doi ani, administrația din județul Caraș-Severin a reușit implemetarea mai multor proiecte în multe domenii, dar în special în cel turistic, iar aceste eforturi au fost răsplătite odată cu decernarea acestui premiu, ca o dovadă a recunoașterii valorilor comunității noastre. Este un premiu pe care, împreună cu administrația județeană, îl dedicăm cărășenilor”, adaugă Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Sursa: Consiliul Județean Caraș-Severin

Distribuie articolul