Caraș-Severin: Consiliul Județean asfaltează alți 120.000 mp – tronsoanele de drum din comunele Cărbunari și Ciuchici

Paul

Consiliul Județean Caraș-Severin asfaltează alți 120.000 de metri pătrați. Aceștia se regăsesc pe tronsoanele de drum din comunele Cărbunari și Ciuchici și fac parte din investiția de modernizare a DJ 571 – intersecție DN 57 – Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici.

De asemenea, Romeo Dunca, președintele administrației județene, a anunțat realizarea și a 50.000 de metri pătrați în urma rectificării bugetare.

„Cu DJ 571 suntem foarte avansați. Și lucrurile importante se fac, de banii pe care-i avem. Avem încă 120.000 de metri pătrați de covor asfaltic care este pregătit să fie turnat pe lucrările pe care le-am anunțat. Respectiv extravilanele – că intravilanele le-am făcut – Ohăbița, Delinești, Moldovița, DJ572 Comorâște-Limită de județ, 2,5 milioane de lei, Brădișor. Deci tot ceea ce am promis le vom face, sperăm să nu trebuiască să așteptăm banii de TVA de anul viitor, să primim măcar 5-6 milioane de lei la rectificare, și atunci vom face încă 50.000 de metri pătrați de covor asfaltic”, transmite liberalul.

Sursa: PNL Caraș-Severin

Distribuie articolul