Caraș-Severin: Consiliul Județean supraveghează lucrările la drumuri

Paul

Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin, Marius Isac, vicepreședintele CJ Caraș-Severin și Andrei Ungur, administratorul județului, au efectuat o vizită de evaluare a stadiului infrastructurii rutiere din tronsonul drumului județean 587 Apadia-Delinești.

Cu acest prilej, au participat și localnici care au avut un dialog deschis cu oficialitățile referitor la starea și necesitatea drumurilor din zonă, dar și despre ce se intenționează a se face în viitor pentru comunitățile cărășene.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a adus asigurări că în primăvară va fi asfaltat și tronsonul Valeadeni-Apadia și Ohăbița, pe lângă cele două tronsoane asfaltate deja din intravilanul localităților Delinești și Apadia.

„Îi asigur pe cetățeni că vom continua să intervenim atâta timp cât vremea ne va permite, pe cât mai multe drumuri județene, deoarece îmbunătățirea condițiilor de trafic în județ este una din prioritățile echipei Consiliului Județean chiar dacă aceasta este o misiune complexă ce necesită multă muncă”, a declarat Romeo Dunca, președintele Consilului Județean Caraș-Severin.

Sursa: Consiliul Județean Caraș-Severin, Facebook

Distribuie articolul